Jubileum 5×11

v.v. de Brökwagters bestaan 5×11 jaar! Hier zijn we natuurlijk hartstikke trots op en willen dit dan ook groots met jullie allen vieren op ons feestweekend.
Vanaf het prinsen treffen wat wij afgelopen jaar hebben mogen organiseren hebben wij een start gemaakt richting ons jubileum, met het presenteren van de Kroniek der Brökwagters in Italiaanse sfeer, de spectaculaire ontknoping is op zaterdag 25 november

Ons jubileum feestweekend ziet er als volgt uit:

Vlogparty vrijdag 24 november
De Brökwagters jeugd bestaan dit jubileumjaar 4 x 11 en speciaal voor de kinderen hebben we een kei vette sjieke vlogparty met niemand minder dan de bekende vlogger Joost Bouhof. Dus kom deze avond dan ook lekker met ons feesten dansen en natuurlijk heel veel vloggen. Ook hebben we deze avond een spetterend optreden van de Broeëds Brothers! Zaal open vanaf 19.00 uur.
Meer info, klik hier

Feestavond / Dienstenveiling zaterdag 25 november
Een spetterende feestavond met optreden van Fabrizio en Big Benny!
Op deze avond willen we u ook uitnodigen om flink te bieden op de diensten veiling waar geweldige diensten en producten worden geveild van wijnproeverijen tot duiksessie’s van love seats tot 55 weken lang gratis brood of banket van Bakker Vries.
Ook zal de ontknoping van de 9-delige afleveringen van de Kroniek der Brökwagters worden gepresenteerd. Zaal open vanaf 19.00 uur.
(aflevering gemist of nog eens alles terugkijken klik hier voor alle afleveringen)

Feestmiddag zondag 26 november
Kom vanaf 15.00 uur met het hele gezin genieten van de geweldige feestband Dial 24 en swing en zing mee op vele bekende nummers mee onder het genot van een lekker potje bier.

Alle activiteiten vinden plaats in ons eigen Brökwagterspeliês
zaal Don Bosco Boshoverweg 60 te Weert
Graag zien we jullie op ons groot feestweekend!!

  • V.V. de Brökwagters