VASTELAOVENDJVEREINIGING

BOSSEVE / WIEËRT

Anno 1963

VASTELAOVENDJVEREINIGING

BOSSEVE / WIEËRT

Anno 1963

Brökwagters Vastelaovendj Bingo

icoon-brokwagters-rood

Vrijdag 12 februari - 20.00 uur

Het vastelaovendj-weekend van 2021 start op Boshoven met een feestelijke Brökwagters Bingo. Met medewerking van ‘Brökwagters kefee’ Aod Bosseve wordt een live uitzending gepresenteerd waarbij deelnemers aan de ludieke muzikale bingo kans maken op het winnen van mooie lokale prijzen.

Muzikale bingo

Om het gemis van fysieke evenementen ietwat te verzachten presenteert VV de Brökwagters op vrijdag 12 februari de feestelijke Brökwagters Bingo. Met een avondvullend programma presenteren oud-prinsen William Frenken en Robbie Snoek het ludieke bingospel. Bijzonder: de bingokaart vol krijgen gaat niet aan de hand van traditionele nummertrekkingen, maar draait om het herkennen van de juiste vastelaovendj-nummers.

De live uitzending wordt mede gevuld door bijzondere bijdrages van diverse Limburgse artiesten.

Het initiatief van de muzikale bingo komt van Café Aod Bosseve. Uitbaters Marco en Noël dragen met het online evenement graag bij aan het vastelaovendj-gevoel op Boshoven. De prijzenpot bevat natuurlijk smaakvolle bierpakketten, maar is daarnaast aangevuld met verschillende mooie prijzen van lokale ondernemers. De vrijdagavond van de vastelaovendj staat doorgaans in het teken van het Herstebâl, waar tijdens de bingo natuurlijk ook extra aandacht aan wordt geschonken.

Jeugd heeft de toekomst

De Brökwagters richten zich in vastelaovendj-seizoen 2021 met name op de jeugd. Op 29 januari werd tijdens een live uitzending online de jeugdraad uitgeroepen. De trotse jeugdraadsleden zullen dan ook als een rode draad door de live uitzending hun steentje bijdragen.

Deelnemen
De Brökwagters Bingo op vrijdag 12 februari begint om 20:00 uur. Deelnemen kan door bingokaarten te reserveren via het bestelformulier op deze pagina. Kaarten kosten 11 euro per stuk, hiermee steun je de vereniging en maak je kans op een van de vele lokale prijzen die gedurende de avond te winnen zijn. Tijdig reserveren is raadzaam, want er is een beperkt aantal bingokaarten beschikbaar.

Om het feest thuis compleet te maken bevelen de Brökwagters van harte lokale lekkernijen aan!

Geniet tijdens de bingo van een speciaalbierpakket van Café Aod Bosseve, te reserveren via info@aodbosseve.nl, en een Borreltas van Zaal Don Bosco via www.zaaldonbosco.nl/borreltas.

Bestel bingokaarten:

icoon-brokwagters-rood

Het is helaas niet meer mogelijk om Bingokaarten te bestellen!

icoon-brokwagters-rood