LESTE NOWS V.V. DE BRÖKWAGTERS

icoon-brokwagters-rood

In memoriam – Maan Op Heij

In het Paasweekend 2024 hebben we afscheid moeten nemen van een gewaardeerd lid van v.v. De Brökwagters. Op maandag 1 april 2024 kwam er een onverwacht einde aan het nog relatief jonge leven van Maan Op Heij.

Lees Verder »

Begunstigers 2024 bedankt

Jaarlijks mogen de Brökwagters rekenen op een zeer gewaardeerde bijdrage van vele enthousiaste begunstigers. Terugkijkend op seizoen 2024 zetten we hen graag in het zonnetje.

Lees Verder »

Uitslag Loteri-j 2024

Honderden enthousiastelingen steunden VV de Brökwagters door het kopen van een of meerdere loten.

Lees Verder »

Dankwoorden hoogheden 2024

Preens Luc I en Jeugdpreenses Janne I kijken terug op een geweldige vastelaovendj. Met hun dankwoord, tevens voorgedragen voorafgaand hun abdicatie, danken zij alle feestvierders op Bosseve.

Lees Verder »

Uitslag feestelijke optocht 2024

Dinsdag 13 februari trok de feestelijke Brökwagtersoptocht weer door de straten. De Gouwe Brök werd gewonnen door de Klodder Mooders en de Knauwelprieës door Scooty en de bandietjes.

Lees Verder »

Bosseve maakt zich op voor een onvergetelijke vastelaovendj

De vastelaovendj komt er weer aan en Bosseve staat klaar om het groots te vieren! Dit jaar belooft een feestelijk spektakel te worden met een gevarieerd programma voor zowel jong als oud.

Lees Verder »

Tom en Anouk Boôrebroêdspaar 2024

Voor de 32e keer heeft V.V. De Brökwagters een onvergetelijk mooie boerenbruiloft georganiseerd, waarbij op vrijdag 2 februari 2024 in het Brökwagterskefee Aod Bosseve onder grote belangstelling de deelnemers werden onthuld.

Lees Verder »

ADJDNT ZKT VRW

Preens Luc gaat de vastelaovendj ondersteund door vier adjudanten voorop. Twee van hen, Remco van Hoof en Jordi Smits, lopen er deze vastelaovendj als single bij. De dorstlustige hoogheid doet daarom een oproep voor zijn goede vrienden. Zit jij als vrijgezelle dame op de bank en heb je wel zin om de vastelaovendj samen met een (of misschien wel beide) van deze mannen te vieren? Laat je horen!

Lees Verder »

Jeugdboerengezelschap 2024 uitgeroepen

Op 26 januari was het jeugdboerenbal weer in volle gang in het Brökwagterspelieës, en raad eens? Het jeugdboerengezelschap 2024 is bekend!

Lees Verder »

How to: Pumpelroze vieren

Na 11 jaar Damensitzung is een nieuwe generatie dames opgestaan om Bosseve opnieuw om te toveren tot dé plek waar vrouwen in knalroze de vastelaovendj vieren. Omdat een en ander toch weer nieuw aanvoelt, bij deze een ‘how to’ Pumpelroze vieren – voor ervaren dames en beginners.

Lees Verder »

Alle boôre verzamelen op Bosseve

V.V. De Brökwagters Bosseve nodigt je van harte uit om twee onvergetelijke evenementen te bezoeken: het Jeugdboôrebâl en de 32e Boôrebroeleft.

Lees Verder »

Ron van Heugten Brökwagter van ’t jaor

Op vrijdag 5 januari werd Ron van Heugten door vorst Roy uitgeroepen tot ‘Brökwagter van ‘t jaor 2023’.

Lees Verder »

icoon-brokwagters-rood