LESTE NOWS V.V. DE BRÖKWAGTERS

icoon-brokwagters-rood

Open Repetitie Dagen – Brökwagterskapel

Ontdek je muzikale passie bij de Brökwagterskapel! Ben jij een muziekliefhebber? Droom je ervan om een instrument te spelen of heb je al ervaring in de muziekwereld?

Lees Verder »

Steel jij de show tijdens de Wichter Bônte Middig?

Eén van de vaste pijlers van de jeugdvastelaovend op Bosseve is de jaarlijkse Wichter Bônte Middig van de Brökwagters. Elk jaar steelt de jeugd van groep 7 en 8 de show met een zinderende voorstelling vol humor en muziek. Aanmelden voor deelname is dit jaar mogelijk tot 18 september.

Lees Verder »

Meld je aan voor de Jeugdraad en het Jeugdboerengezelschap

Ben jij een enthousiaste en goedgemutste kandidaat die altijd al gedroomd heeft om onderdeel te zijn van de Jeugdraad van 11 of het Jeugdboerengezelschap? De Brökwagters zijn op zoek naar nieuwe feestvierders voor het komende vastelaovendjseizoen!

Lees Verder »

Waarom de Brökwagters jouw ClubSupport-stem verdienen

De jaarlijkse Rabo ClubSupport-campagne is weer van start. Met de bijzondere actie stemmen leden van de Rabobank welke vereniging zij een donatie voor de clubkas gunnen. De Brökwagters leggen je graag uit waarom de lokale vastelaovendj een stem verdient.

Lees Verder »

Noodkreet bij laatste boekenmarkt

Zaterdag 15 juli vindt de welbekende boekenmarkt van V.V. de Brökwagters plaats. Het lijkt vanwege gebrek aan opslagruimte de laatste editie te worden, vandaar dat de organisatie een noodkreet slaakt.

Lees Verder »

Boekenmarkt op 15 juli

Op zaterdag 15 juli a.s. wordt de jaarlijkse boekenmarkt georganiseerd door V.V. de Brökwagters. Boekenliefhebbers en verzamelaars kunnen tussen 9.30 en 15.30 uur naar Zaal Don Bosco aan de Boshoverweg 60 te Weert komen om te speuren tussen een overweldigend aanbod tweedehands boeken.

Lees Verder »

Bregje overhandigt opbrengst actie voor kankeronderzoek

Maar liefst € 4320 mocht Bregje Verkennis, de dochter van aod-preens Roel I, overhandigen aan het Prinses Máxima Centrum. Een geweldig ingezameld bedrag naar aanleiding van de ‘vastelaovendj same!’ actie.

Lees Verder »

Dankwoorden hoogheden 2023

Preens Roel I en Jeugdpreens Len I kijken terug op een geweldige vastelaovendj. Met hun dankwoord, tevens voorgedragen voorafgaand hun abdicatie, danken zij alle feestvierders op Bosseve.

Lees Verder »

Uitslag kleurrijke optocht

Dinsdag 21 februari trok de kleurrijke Brökwagtersoptocht weer door de straten. De Gouwe Brök werd gewonnen door VV de Vrijbuiters en de Knauwelprieëss door VV de Einling 1983.

Lees Verder »

Uitslag Loteri-j 2023

Honderden enthousiastelingen steunden VV de Brökwagters door het kopen van een of meerdere loten.

Lees Verder »

Vastelaovendj-dinsdag vol artiesten

De finale van de vastelaovendj vieren we op Bosseve met een feestelijk programma vol artiesten!

Lees Verder »

Superhêldje op het Sjipsbâl

Kom vastelaovendj vieren als superheld(in) op het Sjipsbâl en laat je superkrachten zien.
Maandag 20 februari organiseert V.V. De Brökwagters speciaal voor de jeugd het Sjipsbâl.

Lees Verder »

icoon-brokwagters-rood