♥ CONTACTADVERTENTIE ♥

ADJDNT ZKT VRW

icoon-brokwagters-rood

Al tijdens zijn uitroeping verwerkte Preens Luc I het in zijn speech. Met maar liefst twee vrijgezelle adjudanten in het gezelschap is er alle aanleiding om hier in de week van de liefde (vrijdag 2 februari vieren we de Boôrebroêleft) aandacht aan te besteden. De oproep: vröllie laotj uch huuëre!

Preens Luc gaat de vastelaovendj ondersteund door vier adjudanten voorop. Twee van hen, Remco van Hoof en Jordi Smits, lopen er deze vastelaovendj als single bij. De dorstlustige hoogheid doet daarom een oproep voor zijn goede vrienden. Zit jij als vrijgezelle dame op de bank en heb je wel zin om de vastelaovendj samen met een (of misschien wel beide) van deze mannen te vieren? Laat je horen!

Remco van Hoof

icoon-brokwagters-rood

Maak kennis met Remco van Hoof.

Ben jij een gezellige jongedame die een hekel heeft aan zelf de administratie doen? Dan is Remco een schot in de roos! Deze 28-jarige Boshovenaar is een echte levensgenieter, is creatief en heeft veel geluk in 't spel maar nog niet in de liefde.

Zijn centen verdient hij als assistent accountant beej N-XT Accountants, dus wat je ook zoekt: je kunt gegarandeerd op hem rekenen!

Mogen we Remco aan je voorstellen? Stuur een bericht aan pr@brokwagters.nl of gebruik onderstaande button.

090_231211_Brokwagters_Groot_Flitzer

Jordi Smits

icoon-brokwagters-rood

Maak kennis met Jordi Smits.

Kan jouw leven wel een vernieuwing gebruiken? Dan hebben we een goed idee! Jordi is namelijk Research en Development-technician bij Limagrain en is dus dagelijks bezig met ontwikkeling en verbetering. De 29-jarige staat bekend als een sportief en (meestal) plichtsgetrouw persoon en kenmerkt zich door directe communicatie met zijn altijd kalme uitstraling.

Mogen we Jordi aan je voorstellen? Stuur een bericht aan pr@brokwagters.nl of gebruik onderstaande button.

084_231211_Brokwagters_Groot_Flitzer