Boekenmarkt op 15 juli

icoon-brokwagters-rood

Duik in een wereld van literaire vondsten: V.V. de Brökwagters organiseert markt met tweedehands boeken, cd's en vinyl!

Boekenliefhebbers en verzamelaars kunnen tussen 9.30 en 15.30 uur naar Zaal Don Bosco aan de Boshoverweg 60 te Weert komen om te genieten van een overweldigend aanbod tweedehands boeken.

Als je op zoek bent naar een nieuw literair avontuur, is deze boekenmarkt een niet te missen evenement. Met vele boeken, gesorteerd op genre, variërend van spannende romans en meeslepende thrillers tot kleurrijke kinderboeken en strips, is er voor ieder wat wils. Ook geografie, hobbyboeken en vele andere genres zijn ruim vertegenwoordigd. De boekenmarkt biedt een waar paradijs voor boekenliefhebbers!

CD's, DVD's en vinyl
Naast het uitgebreide boekenaanbod kun je ook je muziek- en filmliefhebbershart ophalen. Er is een beperkt assortiment aan cd's, dvd's en vinyl beschikbaar. Deze zijn perfect voor de uitbreiding van je collectie met unieke exemplaren.

Gratis entree en lage prijzen

Toegang tot de boekenmarkt is gratis, maar de prijzen maken deze boekenmarkt nog aantrekkelijker. De boeken worden namelijk per kilogram verkocht tegen het zeer aantrekkelijk tarief van slechts € 2,50. Een waar feest voor leesfanaten! En speciaal voor de echte boekenwurmen hebben we een bijzondere aanbieding: maar liefst 10 kilogram boeken voor slechts € 20,-. Zo kun je jezelf onderdompelen in een zee van verhalen en een voorraad inslaan. De minimale afname is slechts 1 kilogram.

Niet alleen kun je jezelf trakteren op geweldige literaire vondsten, de opbrengst van deze boekenmarkt komt volledig ten goede aan V.V. de Brökwagters. Onze vereniging zet zich in voor de vastelaovendj binnen de gemeenschap. Dus terwijl je geniet van je nieuwe literaire aanwinsten, draag je ook bij aan het ondersteunen van lokale culturele activiteiten.

popup

Boeken beschikbaar?

Heeft u nog boeken, vinyl of CD's en wilt u deze gratis beschikbaar stellen voor onze vereniging?

Neem dan contact op met:
Jhack van den Kerkhof
06-5131 7722

icoon-brokwagters-rood