Boerenliefde bij de Brökwagters op Bosseve

icoon-brokwagters-rood

Op Bosseve bloeit de boerenliefde in volle glorie. Met maar liefst 2 boerenbruiloften op het programma bij de Brökwagters belooft het een geweldig vastelaovendjfeest te worden.

Fieëst beej ’t Jeugdboorebâl op 3 februari

Op vrijdag 3 februari is het groot feest voor alle jeugd tijdens het Jeugdboorebâl van V.V. de Brökwagters. Kom samen met de Jeugdpreens Len I, de adjudanten en de Jeugdraad van Elf kijken naar de uitroeping van het geweldige bruidspaar en hun getuigen.

Na de uitroeping wordt het bruidspaar in bijzijn van de getuigen in de onecht verbonden, daarna volgt er gelegenheid tot feliciteren en bouwen we een feestje.

Trek je leukste “landelijke outfit” uit de kast!

 

Boôrebroèleft op 10 februari

Een van de vaste pijlers van het activiteitenprogramma van V.V. de Brökwagters is de jaarlijkse Boôrebroèleft. De avond begint in Café Aod Bosseve met de bekendmaking van de boerenfamilie, steevast een bont gezelschap van fervente carnavalsvierders woonachtig op Boshoven.

Als alle aanwezigen, doorgaans gekleed in traditionele boerenkledij, van een smaakvolle start van de avond hebben kunnen genieten en het toekomstige bruidspaar onofficieel is verloofd, vertrekt het gezelschap in stoet onder begeleiding van onze dorstlustige hoogheid, vorst, raad van elf en de Brökwagterskapel naar Zaal Don Bosco. Hier wordt men in de onecht verbonden en kan het huwelijksfeest beginnen.

Ben jij ook zo benieuwd wie het wordt? Ken jij het bruidspaar of iemand uit het gezelschap?

 

Jeugdboôrebâl
Datum: vrijdag 3 februari 2023
Van 19.00 uur tot 22.30 uur
Brökwagterspeliês (Zaal Don Bosco)

Boôrebroèleft
Datum: vrijdag 10 februari 2023
Uitroeping en verloving 19:30 uur in 't Brökwagterskefee (Café Aod Bosseve)
Trouwerij en feest 21:15 uur in 't Brökwagterspeliês (Zaal Don Bosco)

Brökwagters 2023 social media visuals14
Brökwagters 2023 social media visuals15
icoon-brokwagters-rood