BÔNTE AOVUNDJ 2020 VAN START!

icoon-brokwagters-rood

Komend weekend gaat alweer de 34e editie van de  Bônte Aovundj op Bosseve van start. De Bônte Aovundj van de Brökwagters kenmerkt zich al jaren met leuke sketches, volop zang met  in de kern veel humor. Maffe typetjes, de fantastische decors en projectie zorgen voor een op hoog niveau gespeelde voorstelling. Je hoort het in de sterke monologen en dialogen en in de prachtige zangteksten. Waar het over gaat?  In de meeste gevallen nergens over! Belangrijk is dat er gelachen wordt en de bezoekers een mooie avond wordt voorgeschoteld.

De afgelopen maanden hebben de artiesten onder begeleiding  van  onze  regisseurs  hard  geoefend om weer een mooie Bônte Aovundj op de planken te zetten.

Dit jaar heeft de schrijversgroep zich laten inspireren door “De Olympische Speûle 2020" naar Bosseve te  halen.”  Een  groots  opgezet  spektakel  met  een Olympische  opening  en  sluiting,  met  bekende sporten maar ook nieuwe olympische sporten. Heel Boshoven en Weert wordt bezet door sporters van allerlei pluimage en het is een drukte van jewelste. Problemen met parkeren, het Don Bosco huis omgetoverd  tot  Holland  Heinekenhuis  en  ga  zo  maar door. Dus genoeg onderwerpen voor een avondvullend programma.

Het wordt dan ook weer een aaneenschakeling van losse sketches, video-filmpjes en live  in  het  dialect  gezongen  liedjes  die  leiden  tot een heel mooie voorstelling en een gezellige avond. De spelers en zangers zullen hun beste beentje voor zetten en ongetwijfeld alles in het werk stellen om de lachers op de hand te krijgen.

Voor een gezellig “lach” en een avondje uit, kom dan naar de Bônte Aovundj op Bosseve. Het is zeker de moeite waard! Mis het niet en kom kijken, u bent van harte welkom.

Er zijn nog enkele kaarten beschikbaar, meer info >>>

25, 30, 31 Jannewari & 1 Fibberwari

icoon-brokwagters-rood