BOÔREBROÊDSPAAR Laura Janssen en Rick Hartmann

icoon-brokwagters-rood

Bij VV de Brökwagters zijn Laura Janssen en Rick Hartmann in de onecht getrouwd tijdens de jaarlijkse Boôrebroèleft. De bekendmaking van het gezelschap mocht rekenen op veel enthousiaste reacties.

Voor de 29e keer heeft VV De Brökwagters een feestelijke boerenbruiloft georganiseerd. Op vrijdag 7 februari 2020 werd voorafgaand aan de bekendmaking in het Brökwagterspeliês gezamenlijk ‘boôremoos’ gegeten, waarna in Café Aod Bosseve onder grote belangstelling de deelnemers aan de bruiloft van dit jaar bekend werden gemaakt.

Dit jaar was de eer aan Laura Janssen en Rick Hartmann, beide carnavalsvierders in hart en nieren. Laura is na haar studieperiode wonend in Tilburg weer terug in het Boshovense, afgestudeerd arbeid- en organisatiepsycholoog en werkzaam bij H&G. Nick was de jeugdprins van de Brökwagters in 2009 en is daarna nooit meer gestopt met feesten en stappen. Hij werkt bij VH Vertical Packaging als Technical Sales Support & Engineering.

Het bruidspaar werd bijgestaan door de ouders van de bruid, Ton van Bree en Peter Vrijsen,
en de ouders van de bruidegom, Murielle Nies en Joyce Briels. De getuigen waren Esmee Creemers en Nick Linders.

Nadat het bruidspaar door prins Jeroen I en Vorst Roy waren voorzien van een boerenzakdoek met verlovingsringen, vertrok het gezelschap in een stoet naar het Brökwagterspeliês, zaal Don Bosco. Daar werd het kersverse paar door de ludieke buitengewone ambtenaar van de buitengewone dienst en prins Jeroen I in de onecht verbonden.

De bezoekers genoten van de overheerlijke lekkernijen. De avond werd uiteindelijk afgesloten door een serenade aan het bruidspaar van de Brökwagterskepél, waarna het feest zich zou voortzetten tot in de vroeger uurtjes.