BRÖKWAGTER VAN ’T JAOR 2021

icoon-brokwagters-rood

Ondanks dat er veel activiteiten geen doorgang konden vinden, waren er toch veel vrijwilligers in de weer voor de vastelaondj 2021 op Boshoven. Zij waren onder andere druk met het organiseren van een loterij, de uitgave van ‘t bukske en de organisatie van een ludieke vastelaovendj-bingo. De inzet en het aanpassingsvermogen van één commissie stak er echter met kop en schouders bovenuit: de jeugdcommissie.

Vanaf augustus werden er scenario’s uitgewerkt. Deze plannen moesten elke persconferentie weer herzien of aangepast worden. En dat waren er nogal wat. Waar andere verenigingen de handdoek al in de ring hadden gegooid, werd onze jeugdcommissie steeds enthousiaster en creatiever naarmate de vastelaovendj naderde.

Ze waren vastberaden om als enige Weerter vereniging een volledige jeugdraad te presenteren.

Via een schitterende livestream werd de jeugdraad bekendgemaakt. Ook de rest van het seizoen en jaar werden er verschillende activiteiten voor deze enthousiaste groep georganiseerd. Zo ging de vastelaovendj toch niet helemaal aan hen voorbij.

Deze inzet heeft het bestuur van V.V. de Brökwagters doen besluiten twee leden van deze commissie extra in het zonnetje te zetten door ze te benoemen tot Brökwagter van ’t jaor 2021. Dit zijn Luc Bosmans en Remco van Hoof.

Deze twee jonge Brökwagters zijn sinds 2019 onderdeel van de jeugdcommissie en hebben die rol met beide handen aangepakt. Als niet meer weg te denken onderdeel van de jeugdbegeleiding voorzien ze deze commissie van veel nieuwe ideeën en verzetten ze veel werk om de jeugd van Boshoven bij de vastelaovendj en de vereniging te betrekken.

We hopen dan ook nog vele jaren van hun inzet en enthousiasme te mogen genieten . Maar gezien de ambities van beide bescheiden heren gaat dat zeker lukken.

brokwagters 2021

Luc en Remco: Bedânktj en unne dikke perfîsjat!

Brokwagters jeugdcommissie

Brökwagters jeugdcommissie

icoon-brokwagters-rood