Brökwagters-programma voor de jeugd

icoon-brokwagters-rood

De vastelaovendj is niet alleen een viering van traditie, maar ook een podium voor creativiteit, vriendschap en onvergetelijke momenten. V.V. De Brökwagters presenteert daarom dit seizoen weer een mooi programma voor de jeugd.

Kom vastelaovendj vieren met de hele familie en al je vriendjes en vriendinnetjes bij V.V. de Brökwagters.

Uitroeping nieuwe jeugdpreens(es) 2024

icoon-brokwagters-rood

Vrijdag 5 januari 2024 begint het vastelaovendjfeest om 19.00 uur in het Brökwagterspelieës (zaal Don Bosco, gratis entree). Hier zal de nieuwe jeugdraad van 11 zich presenteren, inclusief de onthulling van de nieuwe jeugdpreens(es) en zijn of misschien wel haar adjudanten…. Ben jij ook nieuwsgierig, ga dan zeker kijken! Deze avond beleef je ook een voorproefje van de Wichter Bônte Middig, dus een extra reden om te komen kijken!

Brökwagters 2024 website event2

Wichter Bônte Middig

icoon-brokwagters-rood

Een aantal enthousiaste kinderen uit groep 7 en 8 hebben sinds oktober keihard gerepeteerd voor de Wichter Bônte Middig 2024! Deze onvergetelijke show vol sketches, zang en dans wordt op zaterdag 13 en zondag 14 januari uitgevoerd op het toneel. Dit alles in het Wieërter dialect. Bewonder hun passie en koop snel je kaartjes op www.brokwagters.nl.

Brökwagters 2024 website event18

Jeugdboôrebal

icoon-brokwagters-rood

Op vrijdag 26 januari ontdek je wie het jeugdboerengezelschap van 2024 is. Een fantastisch feestje wacht op jou in het Brökwagterspelieës, vanaf 19.00 uur met natuurlijk gratis entree!

Haal je leukste “landelijke outfit” uit de kast en maak er samen met het jeugdboerengezelschap een feestje van. Na de uitroeping wordt het bruidspaar in bijzijn van de getuigen in de onecht verbonden, daarna volgt er gelegenheid om te feliciteren en is het groot feest. Ken jij het bruidspaar of de getuigen? Spannend!

Brökwagters 2024 website event8

Pyjama Party bij het Sjipsbâl

icoon-brokwagters-rood

Kom vastelaovendj vieren en laat je coolste pyjama of andere outfit zien op vastelaovendjmaandag, 12 februari. Er wordt lekker gedanst en gefeest, maar er is meer…

Zorg dat je leuk verkleed bent want er zijn mooie prijsjes voor de kinderen die het mooist verkleed zijn. Laat je schminken én er wordt voor de kinderen chips uitgedeeld.

Iedereen is vanaf 14.00 uur van harte welkom in het Brökwagterspeliês. Gratis entree.

Brökwagters 2024 website event11