DE JEUGD HEEFT DE TOEKOMST

icoon-brokwagters-rood

VV de Brökwagters heeft met een speciale live uitzending op de elfde van de elfde bekend gemaakt zich het komende carnavalsseizoen volledig te richten op de jeugd.

Op 11 november om 20.11 uur werd door de Brökwagters het vastelaovendj-seizoen digitaal ingeluid. In een live uitzending op Facebook en op de website werd toegelicht hoe het seizoen van 2021 eruit komt te zien.

Tijdens het filmpje bezocht Roy Kwaspen, vorst van VV de Brökwagters, samen met kanselier Robert de verschillende Raad van Elf-leden, die elk een eigen commissie vertegenwoordigen. Stuk voor stuk geven zij aan dat ze vol goede hoop druk bezig waren met de voorbereiding voor het carnavalsseizoen 2020-2021, maar dat zij zich wegens de coronacrisis genoodzaakt zagen te stoppen. Eén commissie had gelukkig goed nieuws: de jeugd krijgt het podium in 2021. VV de Brökwagters roept in 2021 een voltallige jeugdraad uit. In zijn slotwoord benadrukt de vorst nogmaals dat de jeugd de toekomst heeft.

 

Digitale seizoensopening

De uitzending werd besloten met de digitale opening van het seizoen. Symbolisch zetten de vorst, kanselier en raadsleden tegelijkertijd de steek op. Op een ludieke manier werden de heren allen afzonderlijk naast elkaar in beeld gebracht.

Het filmpje is terug te zien via www.brokwagters.nl. Op de website zal de komende tijd eveneens meer informatie verschijnen over vastelaovendj 2021 met de jeugdraad.

Foto: jeugdraad seizoen 2020
Foto: jeugdraad seizoen 2020
icoon-brokwagters-rood