DOEËR OP DIEËNSDIG 2020!

icoon-brokwagters-rood

Landelijk bekende band De Coronas naar Weert

Zaal Don Bosco en VV de Brökwagters presenteren gezamenlijk een feestelijk nieuw programma op de laatste dag van de vastelaovendj, onder de noemer Doeër op Dieënsdig.

Na de jaarlijkse optocht staat op het podium van het Brökwagters-peliês een programma vol live artiesten op de planning.

De finale van de vastelaovendj in 2020 wordt op Boshoven goed gevierd. Vanaf 15:11 uur staan populaire artiesten als de Tiroler feestband Party Kryner, de Broeëds Brothers en Mark Gruijthuijsen op het podium.

Opvallendste naam is zonder twijfel die van De Coronas, een landelijk bekende stand-up popband die op verzoek nummers speelt en onder andere al speelde in het Holland Heineken Huis, Pinkpop en in diverse radio- en televisieshows.

Geheel in stijl als ‘De Coronas Go Carnaval’ belooft de band een geweldige interactieve show.

Tijdens Doeër op Dieënsdig zorgt een DJ voor de feestelijke aaneenschakeling met de prijsuitreiking van de optocht en de abdicatie van prins Jeroen I en jeugdprinses Gwen I.

Het programma wordt aangeboden door Zaal Don Bosco en de entree is gratis.

Optocht
Voor menig vastelaovendj-vierder is dinsdag de dag die op Boshoven gevierd wordt. Vanaf 14:00 uur trekt daar de jaarlijkse optocht door de straten, steevast een kleurrijke verzameling van humoristische acts, jeugdgroepen en grote wagens. Aanmelden voor deelname is nog mogelijk via de website.

Met Doeër op Dieënsdig is er geen reden meer om het grootste feest op Boshoven over te slaan.

dooropdinsdag
youtube-video-thumbnail
icoon-brokwagters-rood