Eerste kaartverkoop gestart

icoon-brokwagters-rood

Het programma van VV de Brökwagters voor vastelaovendj-seizoen 2024 is bekend. Kaarten voor de Vastelaovendj Revue en de Wichter Bônte Middig zijn vanaf nu verkrijgbaar.

Met een paar hoogheden dat staat te trappelen in de startblokken belooft het weer een mooie vastelaovendj te worden. We beginnen het seizoen met de uitroeping van de jeugdprins(es) op vrijdag 5 januari en de volwassen prins op zaterdag 6 januari. Daarna presenteren de Brökwagters het gehele seizoen diverse feestelijke belevenissen, die u ontdekt op www.brokwagters.nl/programma.

Voor drie evenementen is het nodig vooraf een entreekaartje te reserveren.

Brökwagters 2024 social media visuals25
icoon-brokwagters-rood

Vastelaovendj Revue – hépkesaovendj/dinershow

icoon-brokwagters-rood

VV de Brökwagters presenteert opnieuw vol trots de Vastelaovendj Revue, een avond met humor en muziek in de zaal en lekker eten op tafel. De Revue staat voor een heerlijk avondje uit en ouderwets genieten. Tijdens de Vastelaovendj Revue worden de smaakpapillen een avondje extra uitgedaagd, en wel door niemand minder dan sterrenkok Ron Lemmens. Op vrijdag 19 januari genieten gasten van een vermakelijke programma tijdens drie gangen hapjes, op zaterdag 20 januari is dat met drie gangen diner.

Brökwagters 2024 website event17

Wichter Bônte Middig

icoon-brokwagters-rood

Ook  dit  jaar  waren  er  weer  veel  aanmeldingen van  kinderen  uit  groep  7  en  8  die  mee  willen spelen  in  de  Wichter  Bônte  Middig  2024  van de  Brökwagters.  Vanaf  oktober  is  er  heel  hard geoefend om weer een geslaagde Wichter Bônte Middig met sketches, zang en dans op het toneel te  brengen.

Brökwagters 2024 website event18

Pumpelroze

Muts icoon roze

Na 11 succesvolle edities van de Damensitzung staat een nieuwe generatie dames op. Het resultaat: Pumpelroze op zondag 28 januari! Een evenement alléén voor dames, steevast uitgedost in knalroze, waarbij een keur van lokale en regionale artiesten het podium betreedt.

Kaarten voor Pumpelroze zijn verkrijgbaar op 14 december om 19:00 uur bij Aod Bosseve en vanaf 16 december 11:11 uur online.

Brökwagters 2024 website event9