Frans Janssen Brökwagter van 't Jaor

icoon-brokwagters-rood

Op 12 november werd tijdens de uitroepingsavond van de nieuwe prins de Brökwagter van het jaar bekend gemaakt door Vorst Roy. Dit jaar valt deze eer ten deel aan een bekend gezicht binnen de vereniging, Frans Janssen. Frans mag de rest van dit vastelaovendjseizoen deze titel dragen.

Meer dan alleen “Dans Frans”
Frans is al vele jaren actief binnen onze vereniging. Dan bedoelen we niet alleen op de dansvloer, maar ook achter de schermen binnen verschillende commissies. Zo helpt Frans met de verkoop van advertenties en zit hij in de organisatie van de boekenmarkt. Kortom, Frans staat altijd klaar voor de Brökwagters.

Bospop vrijwilligers
Dit jaar heeft hij echter nog harder gewerkt voor de Brökwagters. Tijdens het Bospop festival heeft Frans het voor elkaar gekregen twee bonnenunits vier dagen te bemannen met vrijwilligers. Waar andere verenigingen de planning niet rond kregen, zorgde Frans voor een organisatie die stond als een huis. De vergoeding hiervan kwam ten goede aan V.V. de Brökwagters. Dat was een mooie opbrengst die wij als vereniging goed kunnen gebruiken om de vastelaovendj op Boshoven levendig te houden.

Het bestuur van de Brökwagters is Frans zeer erkentelijk voor al het werk dat hij het afgelopen jaar voor de vereniging verzet heeft en wil hem daarvoor bedanken met deze eervolle benoeming.

Frans Janssen Brökwagter van 't Jaor
icoon-brokwagters-rood