How to: Pumpelroze vieren

Muts icoon roze

Na 11 jaar Damensitzung is een nieuwe generatie dames opgestaan om Bosseve opnieuw om te toveren tot dé plek waar vrouwen in knalroze de vastelaovendj vieren. Omdat een en ander toch weer nieuw aanvoelt, bij deze een ‘how to’ Pumpelroze vieren – voor ervaren dames en beginners.

VV de Brökwagters presenteert vol trots Pumpelroze op zondag 28 januari. De basis blijft gelijk: kom in roze naar het Brökwagterpeliês en maak er met alle dames een gigantisch feest van. Maar er zijn ook nieuwigheden. Met een frisse aanpak, een nieuw logo en een nieuw liedje belooft Pumpelroze een onvergetelijke ervaring te worden.

De eerste editie van Pumpelroze pakt meteen uit met een artiestenprogramma om je vingers bij af te likken. De enige uitzondering op 'allein vör vröllie' geldt op het podium, waar niemand minder dan Stefan Wolter, Ed & Frans, Moerepetazie en Naachtwaerk (bekend van de LVK Afterparty) zullen schitteren. Met een zaal vol roze vröllie kan dat niet anders dan groot feest worden!

'How to'

Muts icoon roze
Je kunt het je vast wel voorstellen: niemand wil natuurlijk iets missen van het programma. Kom dus lekker op tijd! De deuren gaan open om 12:00 uur en we zorgen direct voor een lekker sfeertje op het podium.
Muts icoon roze
Heb je kaarten via de webshop gekocht? Dan is het printen van je ticket niet nodig. Houd de QR-code (als digitaal ticket of nog makkelijker in de wallet van je telefoon) bij de hand aan de entree.
Muts icoon roze
Er is een garderobe, maar deze is niet bewaakt.
Muts icoon roze
Entree is alleen voor bezoekers van 18 jaar en ouder.
Muts icoon roze
Dit jaar staat het team van Café Aod Bosseve achter de bar van het Brökwagterpeliês en zij hebben gezorgd voor een smakelijke uitbreiding van het assortiment. Zo is er Liefmans en kun je genieten van Stëlz Lime en Raspberry. Goed idee, toch?
Muts icoon roze
Natuurlijk staat Pumpelroze voor lekker de hele dag ‘snuiken’. Zelf drank meebrengen is niet toegestaan, maar neem gerust van allerlei lekkers mee om op tafel te zetten en gezellig te delen!
Muts icoon roze
De kersverse commissie van Pumpelroze heeft twee nieuwe nummers gemaakt voor een herkenbare introductie. Oefen thuis alvast op de melodie van Mamma Mia, want dat gaat zeker van pas komen.
Muts icoon roze
De dresscode is natuurlijk roze. Je outfit nog niet compleet? Dan hebben wij nog wel wat suggesties! Zo kun je kiezen uit oud roze, pastelroze, knalroze, zijde-roze, bloesemroze, knalroze, trendy roze of natuurlijk pumpelroze!
Muts icoon roze
Dan nog een laatste belangrijke tip: houd de mannen lekker thuis! Voor de achterblijvers die niet weten wat te doen kun je wellicht een briefje achterlaten. Denk bijvoorbeeld aan de berg was die klaarligt om te strijken, alle planten water geven en alvast een ontbijt op bed voor de volgende ochtend voorbereiden. (Aan alle mannen die dit lezen: ga lekker naar Café Aod Bosseve, daar is zondagmiddag een speciale Mannenmiddig met op het programma Maurice Fermont!)

Last-minute kaarten
Nog geen kaartje voor Pumpelroze te pakken? Scoor last-minute nog een gezellige middag en bestel via www.brokwagters.nl/pumpelroze. Tot ziens in het Brökwagterspeliês!