In memoriam - Henk Kneepkens

icoon-brokwagters-rood

Onlangs hebben we afscheid moeten nemen van een bijzonder lid van v.v. De Brökwagters. Op 13 januari 2021 is Henk Kneepkens, beter bekend als ‘Henk vanne Schruuër’ toch nog vrij onverwacht overleden in de leeftijd van 78 jaar.

Henk was in 1980 actief als prins Henk I van v.v. De Brökwagters en hij had destijds de orde ingesteld van ‘ut Verkuiperke’. Ook na zijn prinsschap bleef Henk, als oud-prins, sterk verbonden met de Brökwagters en met de gehele Boshovense gemeenschap.

Henk bezocht trouw alle activiteiten waarop de oud-prinsen geacht werden aanwezig te zijn, totdat enkele jaren geleden zijn gezondheid hem in de steek begon te laten.

Henk was een markant figuur en op menige kroegentocht wist hij, op een of andere manier, de aandacht op zich te vestigen. Ook vanuit zijn functie als zelfstandig ondernemer heeft hij v.v. De Brökwagters op diverse wijzen ondersteund.

Voor zijn verdiensten heeft Henk op 28 januari 1996 de orde van de Ophaalbrök (voorheen de orde van verdiensten) en op 17 januari 1997 de orde van de Spoorbrök van onze vereniging ontvangen.

Wij zullen Henk als persoon gaan missen en, mede in verband met zijn betrokkenheid bij onze vereniging, niet vergeten!

Wij wensen de familie van Henk veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

v.v. De Brökwagters

Henk Kneepkens 2

“Henk vanne Schruuër”

Henk Kneepkens
icoon-brokwagters-rood