JEUGD BOÔREBROÊDSPAAR 2020

icoon-brokwagters-rood

In het gezellige Brökwagterspelieës werd op vrijdag 14 februari weer het traditionele jeugdboerenbal gehouden.
Dit jaar was de eer weggelegd voor Yora Hansman en Daan Mestrom.

Yora is de dochter van Roeland en Yvonne Hansman, het zusje van Meret en tweeling zus (zusje, want tja, 1 minuutje later) van Senna met wie ze graag de meest spannende avonturen beleeft. Yora zit in groep 8 van OBS de Uitkijktoren.

Daan is de zoon van Wendy en Stef Mestrom en broertje van Luuk en Tijn. Hij zit in groep 7/8C van de Odaschool bij meester Ralph en juf Mirthe en houdt van voetballen, gamen en ravotten met zijn hondje Blitzz.

Ook dit jaar had zowel de bruid als de bruidegom een getuige. Dit waren Demi van den Heuvel en Lucas Ogier.

Demi is de dochter van Jack en Angelique van den Heuvel en is het zusje van broer Niels, zus Nikki en broer Tim. Ze zit in groep 7/8 B van de Odaschool bij juf Joyce en meester Bair. Ze houdt ontzettend van hockeyen, dieren en chocola en is niet zo heel goed in karten als er ook muurtjes staan.

Lucas is de zoon van Rogier en Victoria Ogier en grote broer van Alex. Hij voetbalt bij FC Oda en vindt het erg leuk om te bakken/koken en met zijn vrienden af te spreken.

Nadat het gezelschap bekend was gemaakt, werd het bruidspaar, met toestemming van de getuigen, door Jeugdprinses Gwen I in de onecht verbonden. Na de receptie is er nog enkele uurtjes flink gehost en gefeest.

Ook dit jaar is het boeket en de corsages beschikbaar gesteld door Bart Bloemwerken en de krentemik door Bakkerij Vries.

icoon-brokwagters-rood