Jeugdboerengezelschap 2024 uitgeroepen

icoon-brokwagters-rood

Op 26 januari was het jeugdboerenbal weer in volle gang in het Brökwagterspelieës, en raad eens? Het jeugdboerengezelschap 2024 is bekend!

Dit jaar waren Mees Keulen en Ivy van Swam het bruidspaar en hun getuigen waren Justin Levi Touil en Senna Urselmann.

Bruidspaar
Mees Keulen is 11 jaar oud en zit in groep 8 van de Odaschool. Samen met zijn ouders Patrick en Wendy en hond Bohdi woont hij op Boshoven. Een muzikale jongen, die Mees. Hij houdt van muziek luisteren en maken, vooral zingen maar ook piano spelen. Gamen en buitenspelen zijn helemaal zijn ding.

Ivy van Swam is ook 11 jaar oud en zit, net als haar bruidegom, in groep 8 van de Odaschool. Samen met haar jongere zusje Loïs en haar ouders Dave en Joyce woont ze op Boshoven. In haar vrije tijd speelt deze stoere meid voetbal bij FC Oda, doet ze aan motorcross en gaat ze graag iets gezelligs doen met vriendinnen.

Getuigen
De 12-jarige Justin Levi Touil woont samen met zijn broertje Jessy Owen en ouders Jeordi en Esther op Boshoven. Justin Levi zit in groep 8 van de Odaschool. Hij is dol op boksen, het klimbos, 3D tekenen, koken en bakken. Deze creatieve jongen werkt graag met zijn handen.

Senna Urselmann is 11 jaar en woont met haar ouders Bart en Patricia en broertjes Jayce en Ryan op Boshoven. Ze zit in groep 8 van OBS de Uitkijktoren. In haar vrije tijd is ze een drukbezette dame. Ze doet aan zwemmen, judo, karate en kickboksen. In de spaarzame overige tijd spreekt ze af met vriendinnen en is ze graag bezig met haar telefoon.

Dit energieke gezelschap houdt wel van een carnavalsfeestje vieren.

Nadat het gezelschap was voorgesteld, werd het bruidspaar, met toestemming van de getuigen, door Jeugdprinses Janne I in de onecht verbonden. Na de receptie is er nog enkele uurtjes behoorlijk gefeest. Het was een avond vol plezier!

IMG_3699
icoon-brokwagters-rood