Laatste verkoopweek dinnershow Vastelaovendj Revue

icoon-brokwagters-rood

De laatste kaarten voor de Vastelaovendj Revue, de nieuwe dinnershow van VV de Brökwagters, vliegen over de digitale toonbank. Op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari transformeert Zaal Don Bosco tot dé locatie voor een gezellige avond uit.

VV de Brökwagters presenteert in 2023 vol trots een nieuw evenement op de carnavalskalender. De Vastelaovendj Revue staat voor een heerlijk avondje uit en ouderwets genieten. In een aaneenschakeling van diverse vermakelijke acts genieten gasten van een gevarieerd programma met humor, illusionisme, live muziek en bijzondere verrassingen.

Programma
De deuren van Don Bosco openen op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2022 om 18:00 uur. Gasten worden door de speciale Revue Crew welkom geheten en begeleid naar hun tafel. Om 18:30 uur start het programma met optredens van Moerepetazie, Ronald & Carien, prijswinnend tonprater Tom van Osch, illusionist Martijn Tullemans, de eigen Brökwagterskepél en zanger Rens Teunissen. Het programma wordt gepresenteerd door de Bossever Revue Crew en van sfeervolle klanken voorzien door pianist Teun Stienen.

Dinnershow
Tijdens de Vastelaovendj Revue worden de smaakpapillen een avondje extra uitgedaagd. Don Bosco presenteert ditmaal geen traditionele vastelaovendj-gerechten zoals moerepetazie of boôremoos, maar een luxe verrassingsmenu geserveerd in vier smakelijke gangen. Gasten hebben bij aanschaf van hun entreekaartje de mogelijkheid om een regulier of vegetarisch menu te reserveren.

Reserveren
Omdat er voor de dinnershow een uitgebreid verrassingsmenu voorbereid wordt, is er geen mogelijkheid aan de deur kaarten te kopen. Deze dienen liefhebbers vooraf te reserveren via www.brokwagters.nl/revue. De Vastelaovendj Revue beleven bezoekers voor €59,50 per persoon. Dit is inclusief een luxe viergangendiner en een avondvullend revue-programma. Consumpties zijn niet inbegrepen.

De Brökwagters nodigen iedereen van harte uit om dit mooie nieuwe evenement te ervaren. Meer info over de dinnershow en het programma van dit seizoen is te vinden op www.brokwagters.nl.

icoon-brokwagters-rood