Meld je aan voor de Jeugdraad en het Jeugdboerengezelschap

icoon-brokwagters-rood

Ben jij een enthousiaste en goedgemutste kandidaat die altijd al gedroomd heeft om onderdeel te zijn van de Jeugdraad van 11 of het Jeugdboerengezelschap? De Brökwagters zijn op zoek naar nieuwe feestvierders voor het komende vastelaovendj-seizoen!

Dit is dé kans om deel uit te maken van deze bijzondere traditie.

Wie zoeken wij?
Zit je momenteel in groep 8 en houd je ervan om het vastelaovendj-feest bij V.V. de Brökwagters te vieren. Vinden je ouders dat ook fantastisch? Mis je liever geen enkel feestje? Dan is dit jouw moment om te schitteren!

Wat staat je te wachten?
Van de feestelijke uitroeping tot de bonte middag voor de jeugd, en van het jeugdboôrebal tot het bijwonen van recepties bij andere verenigingen, de Jeugdraad van 11 doet dit alles en nog veel meer! Het is elk jaar opnieuw een hechte groep die onze vereniging met trots vertegenwoordigt. Samen met de jeugdprins(es) en het gezelschap van de grote prins ga je een onvergetelijke ervaring tegemoet.

Een extra mogelijkheid: het jeugdboerengezelschap
Als je het prettiger vindt om slechts één avond op het podium te schitteren, dan kun je ook aanmelden voor het jeugdboerengezelschap. De Jeugdraad van 11 en jeugdprins(es) vieren dit feest met je mee, maar het jeugdboerengezelschap staat die avond in de schijnwerpers.

Ben jij erbij?
Klinkt dit allemaal als een geweldige ervaring die je niet wilt missen? Wacht dan niet langer! Meld je uiterlijk vóór 11 september aan via het aanmeldformulier en wie weet maak jij dit seizoen deel uit van de Jeugdraad van 11 of het Jeugdboerengezelschap van V.V. de Brökwagters.

Jeugdraad
icoon-brokwagters-rood