Noodkreet bij laatste boekenmarkt

icoon-brokwagters-rood

Zaterdag 15 juli vindt de welbekende boekenmarkt van V.V. de Brökwagters plaats. Het lijkt vanwege gebrek aan opslagruimte de laatste editie te worden,  vandaar dat de organisatie een noodkreet slaakt.

Boekenliefhebbers en verzamelaars zijn van harte uitgenodigd om tussen 9.30 en 15.30 uur naar Zaal Don Bosco aan de Boshoverweg 60 in Weert te komen en te genieten van een overweldigend aanbod tweedehands boeken.

De boekenmarkt biedt een gevarieerde selectie boeken, nauwkeurig beschreven op genre. Van spannende romans en meeslepende thrillers tot kleurrijke kinderboeken en strips, er is voor ieder wat wils! Daarnaast is er ook een beperkt assortiment aan cd's, dvd's en vinyl beschikbaar, voor de liefhebbers van muziek en films. Entree is gratis en boeken worden verkocht voor het aantrekkelijke tarief van €2,50 per kilo. De opbrengst komt volledig ten goede aan de vereniging, die daarmee de vastelaovendj op Bosseve voor jong en oud in stand houdt.

 

Opslagruimte gezocht

Deze boekenmarkt lijkt de laatste na jaren van succesvolle edities te worden. Tenzij... iemand de Brökwagters kan helpen aan een nieuwe opslaglocatie. Eerdere pogingen om een ​​nieuwe locatie te vinden hebben nog niet tot resultaat geleidt. De organisatie doet daarom een laatste oproep.

Heb of weet jij dé opslaglocatie voor de Brökwagters? Neem contact op via www.brokwagters.nl en wie weet kun jij eraan bijdragen dat de boekenmarkttraditie kan worden voortgezet.

WhatsApp Image 2023-07-04 at 08.57.32
icoon-brokwagters-rood