Preens Jeroen I van VV De Brökwagters

icoon-brokwagters-rood

Op zaterdagavond 18 januari 2020 is in het “Brökwagterspeliês” Jeroen Curvers uitgeroepen als Brökwagters Preens 2020 en zal de vastelaovundj op Bosseve voorgaan als Preens Jeroen I.

Jeroen is 40 jaar jong en samen met zijn vrouw Peggy van Kimmenade trotse ouders van Vive*, Kane en Raf en woonachtig aan de Hooiruiter op Laarveld.

10 Jaar geleden is hun dochtertje Vive geboren met een stofwisselingsziekte, Preens Jeroen I en Peggy zijn Vive dankbaar dat ze 9 maanden intens van haar hebben mogen genieten. Vive heeft hen laten zien dat je moet genieten van de kleinste dingen.

De geboorte van hun zoontjes Kane 8 en Raf 5 zijn dan ook geweldige cadeautjes en brachten de glans terug in hun leven.

In het dagelijks leven is Preens Jeroen I werkzaam als projectmanager bij Treetops in Valkenswaard waar hij zich bezighoudt met het in goede banen te leiden van bouwprojecten.

Preens Jeroen I gaat in z’n vrije tijd graag een lekker hapje eten of een concertje bezoeken. Hij slaat graag een balletje bij TC Boshoven en op de zondagochtend gaat hij graag mountainbiken met ‘KEI AANNE HEK’, wat ze dan afsluiten in het BKT met een lekker pilsje. In de Zomerdag fietst hij samen met Team Vive op de racefiets voor de Ronald McDonald huizen. In roze wielertenue fietsen ze dan de Homeride, 500km in 24 uur.

Familie staat bij Preens Jeroen I hoog bovenaan, als oudste van 4 kinderen komt hij uit een hecht gezin, waarvan zijn oudste zus Silvia Gerits - Curvers en zijn broer Michiel Curvers hem zullen assisteren als adjudanten in zijn prinsenschap.

Zijn tennismaatje Sacha Vercoelen - van de Werken mag ook niet ontbreken in het rijtje van adjudanten. De partners Jasper Gerits, Marion van Herten en Fredy van de Werken en hun kinderen maken dit prinsengezelschap 2020 compleet.

Sinds de geboorte van hun dochter Vive loopt de kleur roze als een roze draad door hun leven. Dit is dan ook terug te zien in zijn onderscheiding, een vlinder in de vorm van een hart en een traan. Zijn orde die hij hierbij heeft ingesteld is de “orde vanne roze draod”

Preens Jeroen I zal de vastelaovendj van de Brökwagters voorgaan onder zijn devies:

“Vastelaovendj vanuut ut hert geveerdj, met un lach en ‘ne traon, kej-sjiek det vae op Bosseve vuuër moge gaon”

icoon-brokwagters-rood