Pumpelroze - Een nieuw roze hoofdstuk voor dames

icoon-brokwagters-rood

Bosseve kleurt weer roze! Na 11 jaar volop genieten van een uitverkochte Damensitzung op Bosseve, wordt dit geweldige evenement voortgezet in een nieuw roze jasje en met een gloednieuwe naam: Pumpelroze!

De Brökwagters presenteren met trots het nieuwe roze spektakel: Pumpelroze! Na het enorme succes van de Damensitzung ontstond een nieuwe commissie van enthousiaste dames die vastbesloten waren om dit feest voort te zetten. Met een frisse aanpak, een nieuw logo, een nieuw liedje, belooft Pumpelroze een onvergetelijke ervaring te worden.

FOMO (Fear Of Missing Out) was alomtegenwoordig bij de gedachte dat 2023 de laatste Damensitzung zou zijn. Dit zorgde ervoor dat negen enthousiaste dames de stoute pumps aantrokken en aan de slag gingen met het organiseren van dit nieuwe roze evenement.

De eerste editie van Pumpelroze pakt meteen groots uit met een artiestenprogramma om je vingers bij af te likken. De enige uitzondering op 'allein vör vröllie' geldt op het podium, waar niemand minder dan Stefan Wolter, Ed & Frans, Moerepetazie en Naachtwaerk (bekend van de LVK Afterparty) zullen schitteren. Met een zaal vol roze vröllie, wordt deze dag een onvergetelijke ervaring.

Maak je klaar voor de nieuwste editie van het roze spektakel - Pumpelroze 2024!

Bestel nu je tickets!

 

Datum: zondag 28 januari

Tickets: €17,50 per persoon

Locatie: Brökwagterspeliês, Boshoverweg 60A.

Aanvang: 13.00 uur (12.00 uur zaal open)

Dresscode: Roze, knalroze, oudroze, trendy roze, Pumpelroze!

Brökwagters 2024 Pumpelroze social media visuals10
icoon-brokwagters-rood