Tom en Anouk Boôrebroêdspaar 2024

icoon-brokwagters-rood

Voor de 32e keer heeft V.V. De Brökwagters een onvergetelijk mooie boerenbruiloft georganiseerd, waarbij op vrijdag 2 februari 2024 in het Brökwagterscafé Aod Bosseve onder grote belangstelling de deelnemers werden onthuld.

Het boerenbruidspaar van 2024 is met veel enthousiasme ontvangen. Dit jaar kwam de eer toe aan Anouk Aspers en Tom van der Putten. Het fantastische bruidspaar werd bijgestaan door de trotse ouders van de bruid, Wiesje Op Heij en Math Smeets, de ouders van de bruidegom, Sandra Stijnen en Roeland Hansman. De getuigen die dit bijzonder moment mochten bekrachtigen, waren Anouk Lemmers en Roel Hunnekes.

De hoogtepunten van deze feestelijke avond begonnen met de officiële verloving, waarbij onze dorstlustige hoogheid Luc I en Vorst Roy het bruidspaar voorzagen van een boerenzakdoek met verlovingsringen. Vervolgens vertrok het bruidspaar met hun gezelschap in een feestelijke stoet naar het Brökwagterspeliês.

 

In het Brökwagterspeliês werd het gelukkige paar in de onecht verbonden door de buitengewone ambtenaar van de buitengewone dienst en Preens Luc I. De bezoekers werden getrakteerd op overheerlijke boôrelekkernijen. Na een drukke receptie genoten de aanwezigen van een geweldig optreden van Ed en Frans, gevolgd door een hartverwarmende serenade aan het bruidspaar, zoals ieder jaar verzorgd door de eigen Brökwagterskapel. Het hoogtepunt van de avond was een spetterend feest onder de klanken van DJ Henk van Gog, dat tot in de late uurtjes doorging.

Anouk, Tom en alle leden van het gezelschap 2024 bedanken namens V.V. De Brökwagters iedereen hartelijk voor deze onvergetelijke avond.

Brökwagters 2024 social media visuals20
icoon-brokwagters-rood