Unieke uitroeping groeëte Preens

icoon-brokwagters-rood

V.V. de Brökwagters opent op 12 november het vastelaovendjseizoen met het uitroepen van hun groeëte Preens 2022-2023.

Afgelopen seizoen stond onze hoogheid in de startblokken, om vervolgens op het laatste moment te horen dat hij toch nog een jaar moest wachten door de Coronamaatregelen. Om het seizoen 2022-2023 optimaal te vieren heeft V.V. de Brökwagters besloten hun prins al op 12 november uit te roepen. De uitroeping in november is uniek op Bosseve.

Tijdens deze feestelijke gelegenheid staat er nog meer op het programma. Jeugdpreens Luc I, zijn getrouwe Adjudanten en Jeugdraad van 11 zullen voor de laatste maal in tenue het podium betreden voor de abdicatie. Maar eerst assisteert Jeugdpreens Luc I bij de installatie van de nieuwe hoogheid. Daarnaast worden er drie nieuwe Raad van 11 leden geïnstalleerd, neemt er een lid van de jeugdbegeleiding afscheid én wordt de Brökwagter van het jaar bekend gemaakt. Het wordt een groot feest op Bosseve met de nieuwe Preens en zijn gevolg voorop. De avond wordt opgeluisterd met de klanken van DJ Kimmeneed.

De speculaties op Bosseve gaan inmiddels volop rond, wie gaat het worden? Je buurman, een familielid, een kennis, je sportmaatje..? Wie heeft zolang het geheim bij zich gedragen?

12 november, Zaal Don Bosco.
20.00 uur aanvang programma
19.00 uur zaal open

Ben erbij en beleef vastelaovendj met V.V. de Brökwagters op Bosseve!

Brokwagters 2023
icoon-brokwagters-rood