Vastelaovendj same voor actie Bregje

icoon-brokwagters-rood

Bregje Verkennis, de 13-jarige dochter van Preens Roel I, is herstellende van leukemie. Op het podium van de vastelaovendj organiseert zij een actie om samen geld te verzamelen voor onderzoek.

Bregje schrijft zelf:

Kinderen mogen deze verschrikkelijke ziekte eigenlijk niet krijgen, maar helaas is het er wel. Gelukkig zijn de behandelingen tegenwoordig een stuk beter waardoor genezing steeds vaker voorkomt.

Ik ben Bregje, 13 jaar en heb zelf AML ( leukemie ) gehad. Op dit moment ben ik nog aan het herstellen van de behandelingen die ik heb gehad. Deze behandeling is gelukkig goed gegaan! Het herstel gaat nog wel even duren, maar het gaat al erg goed!

AML komt niet zo vaak voor bij kinderen. Het is daarom erg belangrijk dat er meer onderzoek gedaan kan worden om te voorkomen dat het terug komt. Dit geldt natuurlijk niet alleen voor AML maar ook voor alle andere kankersoorten.

Bij ons in de familie zijn wij echte carnavalsvierders! Dit carnavalsseizoen gaan we dan ook echt genieten en feest vieren. Samen met elkaar! Daar gaat het ook om in het leven, genieten van, en met elkaar! En dit gun ik iedereen!

Daarom ga ik dit seizoen deze actie opzetten. Geld inzamelen om deze verschrikkelijke rot ziekte nog beter onder controle te krijgen waardoor nog meer kinderen kunnen blijven genieten van en met elkaar!

Super bedankt voor de donatie!

Groetjes,
Bregje

Bregje Verkennis actie

De Brökwagters hebben het samen vieren hoog in het vaandel staan en steunen graag Bregje met haar actie. Help mee en doneer zodat we ook hier weer kunnen spreken van 'vastelaovendj same!'

Doneren
Doneren van elk gewenst bedrag kan eenvoudig via de actiepagina van Bregje.

Dankzij de vele schenkingen van donateurs kan de Prinses Máxima Centrum Foundation voorzieningen realiseren die buiten de reguliere zorgdekking vallen. Deze voorzieningen zijn van cruciaal belang voor het welzijn van kind en gezin tijdens het langdurige proces van behandelingen en opnames én in de herstelperiode daarna.

icoon-brokwagters-rood