Vastelaovendj start met Brökwagters Bingo

icoon-brokwagters-rood

Vrijdag 12 februari - 20.00 uur

Het vastelaovendj-weekend van 2021 start op Boshoven met een feestelijke Brökwagters Bingo. Vanuit ‘Brökwagters kefee’ Aod Bosseve wordt een live uitzending gepresenteerd waarbij deelnemers aan de ludieke muzikale bingo kans maken op het winnen van mooie lokale prijzen.

Muzikale bingo

Om het gemis van fysieke evenementen ietwat te verzachten presenteert VV de Brökwagters op vrijdag 12 februari de feestelijke Brökwagters Bingo. Met een avondvullend programma presenteren oud-prinsen William Frenken en Robbie Snoek het ludieke bingospel. Bijzonder: de bingokaart vol krijgen gaat niet aan de hand van traditionele nummertrekkingen, maar draait om het herkennen van de juiste vastelaovendj-nummers.

Halverwege de avond staat een gastoptreden van Stefan Wolter op het programma.

Het initiatief van de muzikale bingo komt van Café Aod Bosseve. Uitbaters Marco en Noël dragen met het online evenement graag bij aan het vastelaovendj-gevoel op Boshoven. De prijzenpot bevat natuurlijk smaakvolle bierpakketten, maar is daarnaast aangevuld met verschillende mooie prijzen van lokale ondernemers. De vrijdagavond van de vastelaovendj staat doorgaans in het teken van het Herstebâl, waar tijdens de bingo natuurlijk ook extra aandacht aan wordt geschonken.

bingokaarten
icoon-brokwagters-rood