Vier veilig vastelaovondj op vvweerterland.nl!

icoon-brokwagters-rood

De Weerterland Netflix voor het vastelaovendj seizoen.

Vanaf zaterdag 9 januari kan vastelaovendj vierend Weerterland online genieten van de website: www.vvweerterland.nl. De website is vergelijkbaar met Netflix, maar speciaal ontworpen voor de vastelaovendj verenigingen van het Weerterland. Door corona kunnen we veel dingen die voor ons zo gewoon zijn niet meer doen. Elkaar ontmoeten, samen plezier maken en het leven vieren wordt steeds moeilijker. Ook vastelaovendj kan niet doorgaan zoals we dat gewend zijn.

Serviceclub Rotary Weert land van Horne wil de geest van vastelaovendj juist in deze tijd levend houden door te verbinden en plezier te delen. Basis voor het initiatief vastelaovendj verbindt (vvweerterland.nl) is de samenwerking tussen de vastelaovendj verenigingen in het Weerterland.

Wat is er te zien op vvweerterland.nl?

Vvweerterland.nl is een onafhankelijke website waar doorlopend vastelaovendj gerelateerde activiteiten te zien en te beleven zijn. Denk hierbij aan videobeelden van oude bonte avonden, optredens, optochten, etc. Maar ook aan nieuwe (nog niet eerder getoonde) video’s van vastelaovendj artiesten of andere leuke optredens die georganiseerd worden door de vastelaovendj verenigingen in het Weerterland. Vvweerterland.nl is een soort Netflix voor Vastelaovendj! Een verzamelplaats voor de leukste vastelaovendj inhoud. Lekker makkelijk en overzichtelijk op één plek.

De website is vanaf 9 januari het gehele vastelaovendj seizoen in de lucht. Naast voorstellingen en optredens kun je er ook terecht voor activiteiten zoals een bingo, verkiezingen en een veiling van vastelaovendj attributen, kolderkunst, etc.

Brokwagters 2021 VV Weerterland

Alle vastelaovendj verenigingen uit het Weerterland zijn uitgenodigd om mee te doen, het podium te pakken, oude en nieuwe opnames te delen en samen vastelaovendj te blijven vieren. Vanaf 9 januari zijn video’s, opnames en activiteiten van vv de Brökwagters, vv de Rogstaekers, vv de Vêrkusköp en vv de Vlikkestaekers zichtbaar. Andere vastelaovendj verenigingen zijn van harte welkom om aan te sluiten.

Dé online plek voor vastelaovendj vierders!

De website is ontwikkeld voor iedereen in het Weerterland maar in het bijzonder voor de vele vastelaovendjvierders. Jongeren die extra behoefte hebben aan ontspanning vinden hier een uitlaatklep vol met humor en plezier. Maar dankzij deze site kunnen nu ook ouderen en minder mobiele mensen volop meegenieten. Een uniek initiatief om juist in deze corona tijd voor verbinding en plezier te zorgen.

Hart onder de riem

Bijna alles op de website vvweerterland.nl is gratis. Voor enkele unieke (nieuwe) video’s wordt een bescheiden bedrag gevraagd. De opbrengsten hiervan, en van de andere online activiteiten, zoals de veiling, komen ten goede aan de deelnemende vastelaovendj verenigingen. Deze verenigingen steken jaar op jaar hun nek uit om vastelaovendj mogelijk te maken voor velen. Dit jaar zijn er immers geen evenementen mogelijk maar lopen veel van de kosten voor de vastelaovendj verenigingen gewoon door. Met het bezoeken van de website vvweerterland.nl en het bekijken van betaalde inhoud steek je deze verenigingen dus een extra hart onder de riem. Zo houden we de vastelaovendj in het Weerterland, ook in deze tijd, springlevend.

icoon-brokwagters-rood