Waarom de Brökwagters jouw ClubSupport-stem verdienen

icoon-brokwagters-rood

De jaarlijkse Rabo ClubSupport-campagne is weer van start. Met de bijzondere actie stemmen leden van de Rabobank welke vereniging zij een donatie voor de clubkas gunnen. De Brökwagters leggen je graag uit waarom de lokale vastelaovendj een stem verdient.

Rabo ClubSupport is een actie van de Rabobank. Zij leggen uit: "Als coöperatieve bank geven we ieder jaar een deel van ons resultaat terug aan verenigingen. En zetten we onze kennis en ons netwerk in om clubs toekomstbestendiger te maken."

Met ClubSupport wordt het lokale verenigingsleven ondersteunt. "Iedereen verdient een club. Het is als een tweede huis. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpen wij hen graag met kennis, netwerk en geld om hun ambities te realiseren."

Steun de Brökwagters
VV de Brökwagters zet zich in voor de organisatie en instandhouding van de vastelaovendj op Bosseve. Met een feestelijk programma wordt jaarlijks voorzien in een feest voor jong en oud. Hoogtepunten zijn de Boôrebroèleft, boônte aovendje, Damensitzung, optocht, Jeugd Boôrebâl, Sjipsbâl en Wichter Bônte Middig. Oftewel: een flinke serie activiteiten die verbondenheid en samen vieren in stand houden. Houd de vastelaovendj in leven en steun VV de Brökwagters met jouw stem!

Stemmen
Leden van de Rabobank kunnen elk drie stemmen geven over lokale clubs. Mogen de Brökwagters er een van jou ontvangen? Stemmen kan van 4 t/m 26 september 2023 via www.raboclubsupport.nl of de Rabo App.

Poster_Social_388065-1
icoon-brokwagters-rood