Revue 2023 visual PNG
icoon-brokwagters-rood

VV de Brökwagters presenteert vol trots de Bossever Vastelaovendj Revue, een avond met lekker eten, geserveerd in vier gangen en afgewisseld met live muziek, theater en bijzondere verrassingen. Vier met ons mee op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari in Brökwagterspeliês Zaal Don Bosco.

Revue 2023 advertentie 148x94

Programma
De Bossever Vastelaovendj Revue staat voor een heerlijk avondje uit en ouderwets genieten. In een aaneenschakeling van diverse vermakelijke acts genieten gasten van een gevarieerd programma met humor, illusionisme, live muziek en bijzondere verrassingen.

De deuren van Don Bosco openen op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2023 om 18:00 uur. Gasten worden door de speciale Revue Crew welkom geheten en begeleid naar hun tafel. Om 18:30 uur start het programma met optredens van Moerepetazie, Ronald & Carien, prijswinnend tonprater Tom van Osch, illusionist Martijn Tullemans, de eigen Brökwagterskepél en zanger Rens Teunissen. Het programma wordt gepresenteerd door de Bossever Revue Crew en van sfeervolle klanken voorzien door pianist Teun Stienen.

Dinnershow
Tijdens de Vastelaovendj Revue worden de smaakpapillen een avondje extra uitgedaagd. Don Bosco presenteert ditmaal geen traditionele vastelaovendj-gerechten zoals moerepetazie of boôremoos, maar een luxe verrassingsmenu geserveerd in vier smakelijke gangen. Gasten hebben bij aanschaf van hun entreekaartje de mogelijkheid om een regulier of vegetarisch menu te reserveren.

Moerepetazie

PRAKTISCHE INFO

icoon-brokwagters-rood
Wat kost een kaartje?

De Bossever Vastelaovendj Revue beleef je voor €59,50 per persoon (excl. transactiekosten). Dit is inclusief een luxe viergangendiner en een avondvullend revue-programma. Consumpties zijn niet inbegrepen. Tickets zijn vanwege noodzakelijke voorbereidingen alleen verkrijgbaar in de voorverkoop via www.brokwagters.nl/revue.

Hoe wordt er geplaceerd?

De organisatie maakt vooraf aan tafelindeling. Bij reservering van minder dan vier tickets kun je met een ander gezelschap aan tafel worden samengevoegd. Wil je samen met specifieke gasten aan tafel zitten? Koop kaarten dan in één bestelling.

Hoe lang duurt het programma?

De deuren openen om 18:00 uur. Aanbevolen wordt om op tijd te arriveren, zodat de Revue Crew de ruimte heeft om iedereen naar de plaats te begeleiden. Het programma duurt van 18:30 tot 22:30 uur, hierna is er de ruimte voor een nazit.

Wat is de dresscode?

De Vastelaovendj Revue staat voor een tradioneel avondje genieten. De avond heeft een chique karakter.

Kan ik dieetwensen doorgeven?

Bij de aankoop van het entreekaartje kun je kiezen tussen een regulier of vegetarisch menu. Neem voor medische dieetwensen vooraf contact op via info@brokwagters.nl.

Ik heb een vraag die hier niet beantwoord wordt.

Neem voor vragen contact op met info@brokwagters.nl.

Smakelijk genieten
icoon-brokwagters-rood