Revue 2023 visual PNG
icoon-brokwagters-rood

VV de Brökwagters presenteert vol trots de Vastelaovendj Revue, een avond met humor en muziek in de zaal en lekker eten op tafel. Vier met ons mee op vrijdag 19 en zaterdag 20 januari in Brökwagterspeliês Zaal Don Bosco.

Programma
De Bossever Vastelaovendj Revue staat voor een heerlijk avondje uit en ouderwets genieten. In een aaneenschakeling van diverse vermakelijke acts genieten gasten van een gevarieerd programma met humor, live muziek en theatrale verrassingen.

Op het programma van 2024 staan bônte sketches, Stefan Wolter, de Broeëds Brothers, buuttereedner Bas van Neer, Dennis Hendrikx en de Brökwagterskepél. Het programma wordt gepresenteerd door de Bossever Revue Crew.

 

Hépkesaovendj en dinnershow
Tijdens de Vastelaovendj Revue worden de smaakpapillen een avondje extra uitgedaagd. Gasten kunnen kiezen uit een avond met drie gangen diner of een avond met drie gangen hapjes. Op vrijdag 19 januari begint het programma om 19:30 uur en staan 3 gangen hapjes op het menu. Op zaterdag 20 januari begint het programma om 18:30 uur en genieten gasten van 3 gangen diner.

Niemand minder dan sterrenkok Ron staat in de keuken om een optimaal smaakvolle avond te garanderen. Gasten hebben bij aanschaf van hun entreekaartje de mogelijkheid om een regulier of vegetarisch menu te reserveren.

Revue 2024 artiest

PRAKTISCHE INFO

icoon-brokwagters-rood
Wat kost een kaartje?

De Vastelaovendj Revue wordt gepresenteerd in twee uitvoeringen. Op vrijdag 19 januari beleef je de hapjesavond voor €30,00 per persoon, op zaterdag 20 januari een diner voor €45,00 uur (excl. transactiekosten). Bij dee hapjes of diner is een avondvullend theateraal en muzikaal programma inclusief. Consumpties zijn niet inbegrepen. Tickets zijn vanwege noodzakelijke voorbereidingen alleen verkrijgbaar in de voorverkoop via www.brokwagters.nl/revue.

Hoe wordt er geplaceerd?

De organisatie maakt vooraf aan tafelindeling. Bij reservering van minder dan vier tickets kun je met een ander gezelschap aan tafel worden samengevoegd. Wil je samen met specifieke gasten aan tafel zitten? Koop kaarten dan in één bestelling.

Hoe lang duurt het programma?

Aanbevolen wordt om op tijd te arriveren, zodat de Revue Crew de ruimte heeft om iedereen naar de plaats te begeleiden. Op vrijdag gaan de deuren open om 19:00 uur en begint het programma om 19:30 uur. Op zaterdag openen de deuren om 18:00 uur en begint het programma om 18:30 uur. De avond duurt tot ca. 22:30 uur, hierna is er ruimte voor een nazit.

Wat is de dresscode?

De Vastelaovendj Revue staat voor een tradioneel avondje genieten. De avond heeft een chique karakter.

Kan ik dieetwensen doorgeven?

Bij de aankoop van het entreekaartje kun je kiezen tussen een regulier of vegetarisch menu. Neem voor medische dieetwensen vooraf contact op via info@brokwagters.nl.

Ik heb een vraag die hier niet beantwoord wordt.

Neem voor vragen contact op met info@brokwagters.nl.

WhatsApp Image 2023-06-14 at 00.54.34
icoon-brokwagters-rood