Sanne Janssen Brökwagter van het Jaor

28 januari 2019

Afgelopen zaterdag, voorafgaand aan de uitroeping Preens Dirk I, heeft vorst Roy de “Brökwagter van het Jaor 2018” bekend gemaakt. Deze eer valt ten deel aan Sanne Janssen. Als dochter van Harry en Margriet Janssen heeft Sanne de vastelaovendj en het verenigingsleven met de paplepel ingegoten gekregen.

In 2013 trad Sanne in de voetsporen van haar moeder en kwam ze de jeugdbegeleiding versterken. Al snel werd Sanne één van de dragende krachten binnen deze commissie van de Brökwagters. Zowel in de voorbereiding als tijdens het seizoen steekt Sanne veel tijd en energie in de begeleiding van onze jeugdprins(es) en, de jeugdraad van 11 en de ouders, broertjes en zusjes. Sanne slaat dan ook zelden een activiteit over.

Naast de jeugdbegeleiding helpt ze achter de schermen ook met de Wichter Bonte Middig. Tevens zet Sanne zich in voor activiteiten voor de jeugd tot 16 jaar. Zo werd er al verschillende keren op vastelaovendj zaterdag een feest georganiseerd voor deze doelgroep en organiseerde ze namens de Brökwagters samen met Kivabola en V.V. de Moezevangers in november een gemaskerd bal.

Helaas heeft Sanne te kennen gegeven na dit vastelaovendjseizoen samen met Arno Kursten te stoppen met de jeugdbegeleiding. Toch hopen we ook de komende jaren nog een beroep te mogen doen op Sanne haar creativiteit en energie bij de organisatie van jeugdactiviteiten.

Sanne, namens het bestuur van V.V. de Brökwagters gefeliciteerd en bedankt voor al je inzet voor de Bossevese jeugdvastelaovendj!

  • V.V. de Brökwagters