STEÛNBAERE

icoon-brokwagters-rood

Elk jaar opnieuw blijkt dat er veel personen de vastelaovendj op Boshoven een warm hart toedragen. Voor de uitvoering van de vastelaovendjactiviteiten kan VV de Brökwagters steevast rekenen op de inzet van veel enthousiaste vrijwilligers.

Voor de financiering van de activiteiten steunt de vereniging op bijdragen van particulieren en bedrijven, afkomstig van Boshoven en omgeving.

Mede door uw steun kan VV de Brökwagters alle vastelaovendj-activiteiten op Boshoven ook in de toekomst blijven organiseren en waar mogelijk en nodig zelfs naar een hoger plan brengen.

Vanaf 2010 zijn de sponsormogelijkheden uitgebreid met een nieuw element, de zogenaamde ‘Steûnbaer’, ofwel het fungeren als hoofdsponsor.

Hoofdsponsors
Vanaf 2010 zijn er diverse hoofdsponsors aangetrokken. Deze ‘Steûnbaere’ zijn bereid gevonden voor een of meerder jaren minimaal € 550,00 te sponsoren aan de vereniging. Zij krijgen hiervoor de titel ‘Steûnbaer’, en zijn de hoofdsponsor van VV de Brökwagters. Als zodanig heeft deze sponsor recht op gratis:

  • vermelding als ‘Steûnbaer’ (hoofdsponsor) in ‘t Brökwagtersbukske
  • plaatsing van een advertentie (heel blok t.w.v. €150,-) in ‘t Brökwagtersbukske
  • plaatsing van logo op de website van VV de Brökwagters
  • plaatsing van logo op de schermen in de feestzaal tijdens activiteiten van VV de Brökwagters

Om onze waardering uit te spreken kennen we jaarlijks enkele privileges toe aan steunbaere. Uw bijdrage maakt de vastelaovendj mogelijk en daar laten we u dan ook graag extra van genieten. We bieden u in seizoen 2023 daarom het volgende aan:

  • U krijgt de mogelijkheid tot reserveren van maximaal vier tickets voor Pumpelroze.
  • Graag trakteren we u op twee vrijkaarten voor de Vastelaovendj Revue.

Overeenkomst:
Met de hoofdsponsors wordt een overeenkomst gesloten, waarin de periode van sponsoring, het jaarlijkse sponsorbedrag en de hiervoor genoemde tegenprestaties van VV de Brökwagters worden vastgelegd.

icoon-brokwagters-rood