VASTELAOVENDJVEREINIGING

BOSSEVE / WIEËRT

Anno 1963

VASTELAOVENDJVEREINIGING

BOSSEVE / WIEËRT

Anno 1963

Jeugdraod 2021 - V.V. de Brökwagters

icoon-brokwagters-rood

En ook ons volgende jeugdsraadlid heeft een vader die Aod Preens van de Brökwagters is. Dit maal gaat het om Aod Preens Robbie I die in 2013 Bosseve voorging. Robbie Snoek is bovendien bekend van Moerepetazie, waar hij al jaren in meezingt en inmiddels heel Limburg opvrolijkt met hun geweldige muziek. Ook moeder Laila en zus Daantje zijn veel in Don Bosco te vinden. En dus ook Juul. Al vanaf hij kan lopen, loopt hij in Don Bosco rond. Door de zaal en veel op de bühne.

Het feesten heeft hij altijd prachtig gevonden, maar de warmste herinnering is toch toen Daantje in de jeugdraad zat. Dat zit nog het meest vers in zijn geheugen en dat was wel heel bijzonder om mee te maken. Hij had veel lol, wilde altijd als laatste naar huis en dat leverde dan weer de nodige ruzie op thuis…

Voetballen is ook iets waar Juul warm van wordt. Dat doet hij bij FC Oda O12-1 (als laatste man), maar ook veel in de voetbalkooi. Ook skiën vindt hij mooi en springt in de zomer vaak op de trampoline. Springen in de zaal is echter wel het allermooiste natuurlijk en zo kennen we Juul.

Hij gaat in Don Bosco vaak verkleed, waarbij hij de miniversie van het Moerepetaziepak het mooiste pakje vindt. Hij hoopte wel dat hij ooit het jeugdraadslidpak aan mocht trekken en dat gaat nu dan echt gebeuren en daar is hij trots op. “Heb ik toch in de jeugdraad gezeten!” en dat is hem veel waard. Gelukkig maar!