VASTELAOVENDJVEREINIGING

BOSSEVE / WIEËRT

Anno 1963

VASTELAOVENDJVEREINIGING

BOSSEVE / WIEËRT

Anno 1963

Jeugdraod 2021 - V.V. de Brökwagters

icoon-brokwagters-rood

Lynn, dochter van Mark en (juf) Reggy, vindt het ‘kejsjiek’ dat ze in de jeugdraad zit. Ze had er niet meer op gerekend en was dus blij verrast en opgewonden toen ze bezoek kreeg van de jeugdcommissie. Nu zouden wij niet zo snel opgewonden raken als Luc en Remco op de stoep staan, maar deze jongedame werd wel heel gelukkig gemaakt.

Ze viert al haar hele leven vastelaovendj, het zit echt in de familie. Mam maakt altijd leuke pakjes, die zijn grappig, leuk of stoer. Samen vieren ze dan alles van A tot Z, niets missen ze.

Vastelaovendj vieren werd dan ook met de paplepel ingegoten in deze familie, want Reggy is de dochter van Aod Preens Noud I (1998 op Bosseve) en Gerda Smits. Oom Gard was daarbij in 1994 jeugdpreens op Bosseve. Daarnaast zat neef Tim vorig jaar in de jeugdraad, dat was toen een hele leuke verrassing voor Lynn.

Zelf doet ze, niet geheel verrassend, ook mee aan de Wichter Bônte Middig, omdat ze alles leuk vindt aan vastelaovendj. Ze vindt het mooi omdat er zoveel grappige personages zijn en om ook sjiek om dit met andere kinderen te doen.

Daarnaast vindt ze het dansen en hossen met vriendinnen op de bühne altijd geweldig. Ook buiten deze periode spreekt ze graag af met vriendinnen en vertoont ze haar kunsten op de hockeyvelden. Maar nu een paar weken écht genieten!