Word ook Steûnbaer!!!

28 januari 2019

V.V. De Brökwagters wordt al jarenlang op diverse wijzen financieel ondersteund. Door de Boshovenaren die elk jaar een of meerdere donateurskaarten kopen, door de begunstigers en de adverteerders, door iedereen die spullen beschikbaar stelt voor de jaarlijkse boekenmarkt en door de Steûnbaere. Met al deze steun is de vastelaovendj- vereniging in staat om elk jaar opnieuw aan alle Brökwagters een geweldig vastelaovendjprogramma te presenteren.

In 2010 zijn de zogenaamde Steûnbaere, hoofd- sponsors van V.V. De Brökwagters, geïntroduceerd. Mede dankzij de steun van deze hoofdsponsors kan v.v. De Brökwagters alle vastelaovendjactiviteiten op Boshoven blijven organiseren op het huidige, en in de toekomst wellicht nog hogere, niveau.

Bent u ook van mening dat de vastelaovendj een cultuuruiting is die in stand moet worden gehouden en draagt u met name de vastelaovendj op Boshoven een warm hart toe, word dan ook Steûnbaer van V.V. De Brökwagters! Dat kan door voor één of meerdere jaren minimaal € 500,- (jaarlijks) te sponsoren. U krijgt hier uiteraard ook iets voor terug, te beginnen met de titel ‘Steûnbaer’, zijn de hoofdsponsor van V.V. De Brökwagters. Als zodanig heeft u recht op gratis:

  • vermelding als ‘Steûnbaer’ (hoofdsponsor) in ’t Brökwagters bukske en op de website van V.V. De Brökwagters
  • plaatsing van een advertentie in ’t Brökwagters bukske t.w.v. € 150,-
  • plaatsing van uw logo op de website en op de beamer in de feestzaal tijdens activiteiten van V.V. De Brökwagters

Daarnaast kunt u 2 kaarten reserveren voor de Damensitzung en wordt u als gast uitgenodigd bij een bepaalde vastelaovendjactiviteit van V.V. De Brökwagters. Dit jaar worden de Steûnbaere uitgenodigd om, samen met enkele door hun mee te brengen introducés, de ‘Gala’ Bonte Avond op vrijdag 1 februari bij te wonen. U behoort zodoende tot een exclusieve groep personen/ondernemers die mede zorg draagt voor de instandhouding van de vastelaovendj op Boshoven.
De volgende personen/bedrijven zijn in 2019 hoofdsponsor van v.v. De Brökwagters:

scheppers Donkers bakker

Aod Bosseve  Becs  Grosfeld Interieurbouw

Gielis  The Athletesfoot Weert  ANB

Don Bosco  Apostel  transceptor

Smits  Your Concept  Jimlinders

BCM Music  Bonten Advies  gerits

Tullemans  Wijnhuis Beaugrim  Taverne

   Driessen gotcha

CS Bewindvoering  Hewo

Ook Steûnbaer worden? Klik hier!

  • V.V. de Brökwagters