Boerengezelschap 2023 viert feest

icoon-brokwagters-rood

Op 9 februari werd in het Brokwagterskefee Aod Bosseve, onder aanwezigheid van een groot aantal netjes geklede boeren, het boerenbruidspaar en hun gezelschap bekend gemaakt.

We stellen jullie met trots voor aan het nieuwe boerengezelschap van V.V. de Brökwagters.

CC06BDB6-8A3D-496F-BA0C-74207F892DE5

Getuige van de bruid
Irene Schreven is 19 jaar oud en geboren op Hushoven. Ze is een dochter van Giel en Betsie Schreven. Na haar studie rechten is ze nu werkzaam als advocaat. Sinds 2021 is ze weer terug op Boshoven komen wonen. In haar vrije tijd handbalt ze bij dames 2 van Rapiditas, gaat ze graag  op stap en houdt ze van shoppen en op vakantie gaan. Vastelaovendj vieren vindt ze fantastisch.

 

Getuige van de bruidegom
Marlon de Mey is 4 x 11 jaar en geboren op Aruba. Hij is een zoon van John en Mirta de Mey. Toen hij 7 jaar oud was is hij verhuisd naar Bosseve. Als ondernemer zit hij met plezier op de daken van zijn klanten. In zijn vrije tijd luistert hij graag muziek, doet hij aan vissen en drinkt hij graag een biertje.

 

Vader van de bruidegom
Ruud Kusters is geboren als een “Verkuskop” op Keent. Hij is in het dagelijks leven werkzaam als K.A.M. medewerker. Vastelaovendj vieren doet hij graag, hij is er dan ook altijd bij. Verder gaat Ruud graag op stap.

 

Moeder van de bruidegom
Janine Niezing is geboren in het hoge noorden. Deze Drentse was tot 2003 nog niet met vastelaovendj in contact gekomen en sindsdien is ze op Bosseve te vinden. Ze is lid van V.V. de Kuitbokse. Ze werkt als business controller bij de gemeente Eindhoven. Deze sportieve dame sport veel en houdt van borrelen, op stap gaan, concerten bezoeken en op vakantie gaan.

 

Vader van de bruid
Loek Burger, oorspronkelijk afkomstig uit Haelen. Met een kleine omweg via Stramproy is hij door de liefde op Bosseve terecht gekomen. Hij is trotse vader van 3 kinderen en 2 bonuskinderen en werkt bij Frencken B.V. Vastelaovendj is voor Loek gezelligheid, daarom is hij er graag bij. Hij gaat graag op vakantie, op stap of naar een leuk concert.

 

Moeder van de bruid
Margretje Janssen-Petit, geboren op de Biest, woont inmiddels al meer dan 35 jaar op Bosseve. Jaren lang heeft ze als kapster gewerkt. Ze is trotse moeder van 3 kinderen en trotse oma van 7 kleinkinderen. Als hobby wandelt of fietst ze graag met vrienden. Ze heeft jarenlang in de jeugdbegeleiding en bij de dames van de Raad van Elf van V.V. de Brökwagters gezeten.

 

Boerenbruidegom
Luuk Hermans is 24 lentes jong. Hij is een zoon van Mark van Mientje van Sjiemkus Sjef van Tienes van Kanderiekske en van Anky van Nel van ketels Lei. Geboren op Molenakker en nu woonachtig in de binnenstad. Luuk is na zijn opleiding in ICT in Eindhoven gaan werken. Hij is al lang lid bij Scouting Hubovra. Vastelaovendj vieren zit er al van jongs af aan in. Hij is inmiddels lid van V.V. de Rogstaekers.

 

Boerenbruid
Ingrid van den Kerkhof is 27 lentes jong en geboren en getogen op Bosseve. Ze is een dochter van dochter van Marion en Jhack van den Kerkhof. Ze is werkzaam op de paaz afdeling in Roermond. Deze sportieve bruid houdt van borrelen, los gaan op muziek en genieten van het leven.

 

In de onecht gehuwd
Nadat het bruidspaar onofficieel was verloofd, vertrok het gezelschap in stoet onder begeleiding van de dorstlustige hoogheid, vorst, raad van elf en de Brökwagterskapel naar het Brökwagterspeliês Zaal Don Bosco. Hier werd men in de onecht verbonden en duurde het huwelijksfeest tot in de late uurtjes.

IMG_6901
icoon-brokwagters-rood